Veganistische recepten

Veganistische recepten

Als je op zoek bent naar veganistische recepten zit je goed bij Hennepweb. Hieronder hebben we ze allemaal voor je gerubriceerd.

Borrelhapjes en tussendoortjes

Bijgerechten

Hoofdgerechten

 

Het is met de veganistische recepten van Hennepweb.nl eigenlijk vrij eenvoudig. Ik ontwikkel ze zelf of in samenwerking met verschillende bloggers of lezers van deze blog. De voorwaarde is uiteraard dat de recepten veganistisch zijn, dat wil zeggen dat er totaal geen dierlijke producten aan te pas komen, dus ook geen honing.

Verder willen we alleen lekkere recepten plaatsen. En recepten die makkelijk zijn om te maken. Gezond heeft de voorkeur, maar lekker moet natuurlijk ook en makkelijk is mooi meegenomen.

De hennepingrediënten zijn behalve erg lekker en puur plantaardig ook nog eens 100% biologisch en hofleverancier van essentiële vetzuren en mineralen – uiteraard afhankelijk van welk product je gebruikt.

Als je geen inspiratie hebt, kun je dus altijd hier terecht. De lijst van veganistische recepten wordt regelmatig ververst en uitgebreid. Ze voldoen aan onze strenge eisen: ze zijn dus veganistisch, zijn lekker en makkelijk om te maken 😉

Heb je zelf een fijn recept? Aarzel dan niet en stuur het me toe: helene@hennepweb.nl

Zou je ons een plezier willen doen? Like ons op Facebook