De geheime dressing die iedereen lekker vindt

De geheime dressingDit is een vegetarisch recept waarbij je pas achteraf aan je tafelgenoten moet vertellen wat je hebt gebruikt. Anders schrikken ze en eten ze het niet. Terwijl het zo lekker is.

Het geheim van de allerlekkerste salade? De sla en de dressing. De sla haal je het liefst uit eigen tuin of bij de versspecialist. Vervolgens  bepaalt de dressing of een lekkere salade een sublieme salade wordt.

En het leuke is: bij deze dressing heb je ook nog eens een geweldig verhaal voor je gasten. Want deze dressing is eigenlijk een dressing voor kwajongens…

De geheime dressing
Deze dressing is heel speciaal. Hennep is namelijk het hoofdbestanddeel en voor veel mensen is dat toch een beetje stout. Maar wees gerust hoor: je wordt er niet ‘high’ van. Leuk is het natuurlijk wel: neem ca. 4 el hennepolie en meng daar henneppasta doorheen. Zorg dat je een egale emulsie krijgt die mooi vloeibaar blijft. Meng er vervolgens 1 el granaatappelazijn doorheen. Afmaken met zout en een beetje peper.

Zorg dat alle blaadjes van de sla in aanraking komen met de dressing. Strooi tot slot hennepzaadjes zonder schil over de salade en je hebt een echte ‘conversation piece’.

Een dressing met hennep? Je hoort het je tafelgenoten zeggen, nadat ze hebben gesmuld van deze supersalade. En ze worden er beslist niet ‘high’ van, want het gaat hier om hennepzaadolie en die bevat geen thc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *